Preview Mode Links will not work in preview mode

Hälsohormoner

Jul 2, 2020

Då har vi kommit fram till säsongens sista avsnitt och Sofia och Tine tar lite välbehövlig semester från det mesta i några veckor.

I det här avsnittet pratar vi om de produkter vi provat från upgrit i ca en månad. Har. vi känt nån skillnad, vilka produkter kommer vi fortsätta med, vilka rekommenderar vi?

Sen...


Jun 18, 2020

Vi har äntligen kommit mer in på ett ämne som vi tror att många av er lyssnare varit intresserade av att veta mer om, nämligen klimakteriet!

Monika Björn är entreprenör inom träning och hälsa.
Hon är konceptutvecklare, lärare och tränare, samt att hon driver yogalärarutbildningen Yoga247. Monika har...


Jun 4, 2020

Vi har fått en ny sponsor! Upgrit!
Vi berättade lite om vår nya sponsor i förra avsnittet och i det här avsnittet intervjuade vi Petra Boumedienne som är en av produktutvecklarna på Upgrit och även Funktionsmedicinsk Terapeut och lärare på Paleo Institute och Funktionsmedicinska institutets yrkesutbildningar.


May 21, 2020

Äntligen ett nytt intervju-avsnitt och den här gången pratar vi med den färgglada konstnären, kostrådgivaren och författaren Tina Haldorsson från colorfulhealth.se.

Vi pratar med Tina om sin resa med hormonell obalans och hur den påverkat henne under många år. Hur hon prövat vegetarisk kost med mejerier och...


May 7, 2020

Här kommer andra delen om vegetarisk kost, avsnitt 63.
Vi fortsätter diskussonen kring olika vegetariska alternativ som tofu, tempeh, quorn, natto, oumph och annat. Vi snackar vidare om hälsa och den vegetariska kostens påverkan på fertilitet. Vi pratar oxå lite kring miljö och går igenom lite påståenden om...