Preview Mode Links will not work in preview mode

Hälsohormoner

Jun 28, 2017

I avsnitt elva av Hälsohormoner introducerar jag en ny poddvän!
Det är så kul att samarbeta med andra och kunna dela med sig av information och kunskap och komplementera varandra.

Så mycket mer kommer inte att avslöjas utan ni får lyssna på avsnittet för att höra vem den nya medarbetaren i podden är!

Om ni...


Jun 21, 2017

I avsnitt tio av Hälsohormoner pratar Tine ännu en gång med Jenny Koos; Sexualhälsorådgivare (Justisse HRHP), Doula, ThaiYoga-massör, Friskvårdshandledare, Lärare Justisse College.

Den här gången pratar vi om graviditet, hur du kan stödja kroppen innan och under, Jennys tankar kring förlossning, ett friskt...


Jun 15, 2017

I avsnitt nio av Hälsohormoner pratar Tine med Jenny Koos; Sexualhälsorådgivare (Justisse HRHP), Doula, ThaiYoga-massör, Friskvårdshandledare, Lärare Justisse College.

I det här avsnittet pratar vi om hur kvinnans cykel fungerar och varför det är så viktigt att förstå den och kunna ta informativa val, hur...


Jun 8, 2017

I avsnitt åtta av Hälsohormoner pratar Tine med Therese Renåker igen; föreläsare, skribent, rådgivare, vägledare och hälsocoach. I det här avsnittet pratar vi om könshormoner.

Vilka är våra könshormoner, hur fungerar dem i vår cykel och vad händer om våra könshormoner hamnar i obalans och kan man göra...


Jun 1, 2017

I avsnitt sju av Hälsohormoner pratar Tine om D-vitamin.

Vad är D vitamin, hur producerar vi det, vad är olika symptom på D vitamin brist och hur är det egentligen med solkräm? Hur solar man solsmart och ska barn och gravida verkligen vara ute i solen?

Om ni har frågor om något jag pratar om i podden maila...