Preview Mode Links will not work in preview mode

Hälsohormoner

Dec 20, 2018

Julen står för dörren och i avsnitt 41 av Hälsohormoner pratar vi nåt som många tycker hör julen till och andra får ångest av, nämligen alkohol.

Vi pratar om vad alkohol är för något och vad som händer i kroppen när vi dricker alkohol. Vi tar upp dess negativa effekter och ser på om det även finns...


Nov 22, 2018

I avsnitt 40 av Hälsohormoner pratar vi om stress.

Det finns så mycket som påverkar hur vi mår och stress är verkligen en stor del av det. Vi är skapta att tåla stress, men då i form av en akut stress och efteråt måste vi vila länge för att ta igen oss. Men idag lever många i en kronisk stress.

Vi pratar om...


Nov 8, 2018

I avsnitt 39 av Hälsohormoner blir det väldigt personligt när vi pratar om kroppshets.

Vi pratar om hur man pratar om sin kropp, vad man säger till andra om deras kroppar och Sofia och Tine berättar om deras resor med sina kropar och hur de sett och ser på sina kroppar. Som sagt, ett väldigt personligt avsnitt.


Oct 25, 2018

I avsnitt 38 av Hälsohormoner pratar vi om inget mindre än kalcium!

I avsnittet pratar vi om vaför kalcium är viktigt för oss och att man inte bara behöver äta mejerier för att få i sig det.
Vi tar upp problem med att få i sig för lite kalcium, men också att få i sig för mycket, även om det sistnämnda...


Oct 11, 2018

Vi är tillbaka!

I avsnitt 37 pratar vi om varför vi tog ett mycket längre uppehåll än vi planerat och hur våra somrar gick. Följde vi våra egna råd från sista avsnittet innan uppehållet eller gick det inte alls bra?

Vi pratar om nyheter för oss i våra liv och om ett nytt segment hos Hälsohormoner.

Hoppas...