Preview Mode Links will not work in preview mode

Hälsohormoner


Nov 8, 2017

I avsnitt 22 av Hälsohormoner pratar vi med Cecilia Nisbet Nilsson; kostrådgivare, hälsoonsult och författare, samt grundare av Swedish Paleo och Paleoklubben.

I det här avsnittet pratar vi om autoimmuna sjukdomar igen, men vi nördar inte ner oss i VAD en autoimmun sjukdom är eller hur det fungerar (för mer information om just det, lyssan på avsnit 18 med Karl Hultén), istället får vi superbra, handfasta tips från Cecilia om hur man faktist kan äta på autoimmun kost för att bli symptomfri från sina autoimmuna sjukdomar!

Bland annat pratar Cecilia om hur man får till umamismaken när man utesluter bland annat tomater ur kosten, hur man får kokos att inte smaka så mycket kokos, vi pratar såser och röror och mycket, myckt mer.
Ett perfekt avsnitt för dig som vill börja med autoimmun kost och få en massa inspiration och börja tänka positivt på kostomlägget, inte se det som jobbigt och negativt.

Om ni har frågor om något vi pratat om i podden maila gärna på info@halsohormoner.com och besök instagram- eller Facebooksidan.