Preview Mode Links will not work in preview mode

Hälsohormoner


Dec 16, 2021

I avsnitt 89 möter vi Johanna Hector, yogaläraren och entreprenören som gästar Hälsohormoner för att prata smart träning, och vila!

Vi får följa med på Johannas resa, från att (som så många andra, framförallt kvinnor) ha fastnat i prestationsmönster, till att hitta yogan, och så småningom arbeta med att lära ut en mer ärlig, intelligent och lekfull approach till livet, på många plan!

Vi pratar om soulwork club, den online-plattform Johanna skapat som innefattar både smart träning, mjuk yoga, meditation, soul surfing och mycket mer. Hur tränar vi smartare, inte hårdare, hur kan vi skapa balans mellan workout och workin, och vad innebär det egentligen att soulsurfa?

Sedan djupdyker vi in i en av Johannas senaste passion, som även Sofia upptäckt just via Johanna - yoga nidran! Vi pratar om både fysiska och psykiska effekter av nidran, hur man gör för att VÅGA VILA, och får massa bra tips på hur man rent praktiskt får till mer återhämtning i sitt liv.

Ett extra viktigt avsnitt för alla högpresterande, stressade kvinnor där ute som önskar sig ett lite mer lustfyllt liv, där axlarna har fått sjunka några cm (samtidigt som de fått de resultaten de strävar emot)!

Om ni har frågor om något vi pratat om i podden maila gärna på halsohormoner@gmail.com och besök instagram- eller Facebooksidan.